top of page

En rundtur i huset

Med en central beliggenhed på Halmtorvet 17b lige ved Kødbyen vil Gehør hurtigt kunne blive et hjertekammer for musikken i København. Tag med på en rundtur i huset.

I Gehør vil du træde ind i en verden baseret på samarbejde, publikum-inddragelse og kulturmøder – det som den amerikanske sociolog og byplanlægger Richard Sennett kalder “den åbne by.” Københavns Kommunes bygning på Halmtorvet 17b, som står ubrugt hen, vil med sine samlede indrettede 1.475 kvm være ideel til formålet.

Huset vil gøre brug af fleksible lokaler og moduler, så man til enhver tid kan imødekomme de aktiviteter og initiativer, som opstår i det brugerdrevne iværksættermiljø.

Med sin originale sammenbinding af udøvelse, udvikling og formidling af musik vil Gehør være en kulturel oase i byen

TEKSTLOGO 03.png

Ved ankomst i den centrale hal i Gehørs midterskib orienterer en storskærm om husets aktuelle tilbud. Her kan man nyde en kop kaffe i caféen under de store ovenlysvinduer, mens man kigger på det farverige musikliv og via husets fri wifi får arbejde fra hånden. Lysskilte over øvelokaler viser, om bandet eller solisten inviterer indenfor til en spontan musikoplevelse. I Gehørs store lokaler vil der være workshops, kurser og leg med lyd for både voksne og børn, herunder daginstitutioner og skoleklasser. På midterskibets 260 kvm store torv, vil der løbende være udstillinger, som er i dialog med musikken.

Hver uge byder husets to scener (Den store scene og Flexhallen) på liveoplevelser, som afspejler hovedstadens musikalske diversitet – gratis eller til små penge. Scenerne anvendes også til konferencer samt produktionsøvere for bands, som forbereder sig til turné eller indspilning. På den måde udnyttes kapaciteten maksimalt. Søndage er der fast matiné for alle. Vælger man at blive hjemme, kan man altid podcaste udsendelser fra Gehørs radiostation med masser af livemusik og debatter – eller alligevel blive lokket afsted gennem opdateringer om husets aktiviteter.

DOWNLOAD FOLKARKITEKTERS ARKITEKTONISKE IDEOPLÆG HER:

bottom of page