top of page

ET ANDERLEDES MUSIKTILBUD

Med Gehør vil København få et fristed for musikelskere, som byder på livescene for vækstlaget, øvelokaler, lydstudier og undervisning i en økonomisk bæredygtig foreningsmodel.

En særlig kvalitet ved Gehør vil være, at udvikling og formidling går hånd i hånd: Musikerne kan finde deres publikum dér, hvor de dagligt øver sig – og publikum kan komme tættere på musikken og musikerne gennem liveoplevelser, undervisningstilbud og en café, hvor alle er velkomne, også lige fra gaden.

I Gehør vil du blive hørt for det, du kan og vil. Og vil du gerne udvikle en karriere inden for musik, vil stedet tilbyde dig alt det, der skal til for at klare sig i musikkens verden: Øvelokaler, undervisning, livescener, lydstudier, udgivelse, airplay, karriererådgivning, performance-coaching, PR-værksted, branche-kendskab og et stort netværk.

En særlig kvalitet ved Gehør vil være, at udvikling og formidling går hånd i hånd

TEKSTLOGO 03.png

I Gehør vil du blive hørt for det, du kan og vil.

Med disse tilbud vil København kunne skabe en retning og en scene for den danske musiks vækst og vækstlag, som i sin helhedstænkning og fysiske facilitering ikke dækkes af andre udbydere i landet – og det vil styrke Københavns profil internationalt som en progressiv musikby.

 

Gennem etableringen af et miljø som tilgodeser musiklivets mangfoldighed, vil Gehør desuden kunne fungere som både videncenter og netværksadministrator på tværs af alle genrer og aktører – til gavn for ikke bare Københavns musikliv, men den danske musik og dens formidling som sådan.

bottom of page