top of page

Om os

GEHØR er et samarbejde mellem en række foreninger og uddannelsesinstitutioner i Kødbyen.

Samarbejdspartnerne er: Billedskolen i Tvillingehallen, Københavns Kommunes Musikskole, Teaterbutikken, Rysensteen Gymnasium, Musikforeningen Vesterbro  og Foreningen Stands og Dans.

Musikforeningen Vesterbro (MUVE) er initiativtager til Gehør. MUVE har mange års erfaring med udvikling og administration af musikforening, herunder øvelokaler, undervisning, coaching, karriereudvikling, produktion, koncerter og festivaler. Alt sammen baseret på vores tro på værdien af samarbejde, brugerdrevne kulturer og inkluderende fællesskaber.

Drift og økonomi

På baggrund af mange års erfaring med administration af øvelokaler under Folkeoplysningsloven vil MUVE stå for en foreningsbaseret drift af Gehør hovedsageligt igennem kontingentmidler - som et supplement vil indgå indtægter fra arrangementer, fundraising og eventuelle sponsorater. Dermed sikres en bæredygtig finansiering af husets aktiviteter, hvor lav pris og høj kvalitet går hånd i hånd. Foreningsmodellen garanterer desuden, at pengene bliver i husets kredsløb – til gavn for musikken, vækstlagene og borgerne.

Gehørs venner og samarbejdspartnere

Alle partnere i Gehør har et vidtgående samarbejde med både offentlige og private aktører, som vil komme Gehør til gavn, ligesom det vil tilføre området i og omkring Kødbyen yderligere liv og handel.

KONTAKT 

Jesper Ø. Jensen 

Daglig leder af MUVE

Alle henvendelser vedrørende den indholdsmæssige del af planen for væksthuset GeHør og NewMUVE rettes til hertil.

30644465

  • Facebook
  • Instagram

emil lund pedersen

Kommunikationsmedarbejder

Alle henvendelser vedrørende hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve og pressemeddelelser rettes hertil

28443887

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page