top of page

Om os

Musikforeningen Vesterbro (MUVE) står bag projekteringen af Gehør. Vi har mange års erfaring med udvikling og drift af musikvirksomhed, herunder øvelokaler, undervisning, coaching, karriereudvikling, produktion, koncerter og festivaler. Alt sammen baseret på vores tro på værdien af samarbejde, brugerdrevne kulturer og inkluderende fællesskaber.

Drift og økonomi

På baggrund af mange års erfaring med musikvirksomhed og administration af øvelokaler vil Musikforeningen Vesterbro (MUVE) stå for en foreningsbaseret drift af Gehør gennem kontingentmidler, indtægter fra arrangementer og udlejning samt sponsorater. Dermed sikres en bæredygtig finansiering af husets aktiviteter, hvor lav pris og høj kvalitet går hånd i hånd. Foreningsmodellen garanterer desuden, at pengene bliver i husets kredsløb – til gavn for musikken, vækstlagene og borgerne.

Gehørs venner og samarbejdspartnere

Musikforeningen Vesterbro (MUVE) har et vidtgående samarbejde med både offentlige og private aktører, som vil komme Gehør og musikken til gavn, ligesom det vil tilføre området i og omkring Kødbyen yderligere liv og handel.

KONTAKT 

Jesper Ø. Jensen 

Daglig leder af MUVE

Alle henvendelser vedrørende den indholdsmæssige del af planen for væksthuset GeHør og NewMUVE rettes til hertil.

30644465

  • Facebook
  • Instagram

emil lund pedersen

Kommunikationsmedarbejder

Alle henvendelser vedrørende hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve og pressemeddelelser rettes hertil

28443887

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page