top of page

Gehørs samarbejdspartnere

GeHør samarbejder med en lang række foreninger og institutioner, der alle vil kunne benytte GeHørs faciliteter til deres forskellige aktiviteter og samtidige berige husets besøgende med en bred vifte af forskellige kulturelle begivenheder og events.

MUVE_LOGO_2.jpg

MUVE

På baggrund af mange års erfaring med musikvirksomhed og administration af øvelokaler vil Musikforeningen Vesterbro (MUVE) stå for en foreningsbaseret drift af GeHør, som gennem kontingentmidler, indtægter og sponsorater sikrer en bæredygtig finansiering af husets aktiviteter. Foreningsmodellen garanterer desuden, at pengene bliver i husets kredsløb – til gavn for musikken og borgerne.

RGB_SortGroen_600dpi.jpg

Folkeligt Oplysningsforbund(FOF)

Folkeligt Oplysningsforbund (FOF) ville kunne benytte faciliteterne i GeHør i form af showcaselokaler, værksteder og undervisningslokaler. 

Rysensten.jpg

Rysensteen Gymnasium

Rysensteen Gymnasium samarbejder allerede med Musikforeningen Vesterbro (MUVE) omkring brug af øvelokaleforeningens lokaler til undervisning og øvning. Den øgede øvelokalekapacitet som GeHør ville medføre, vil aflaste presset på de nuværende øvelokaler og styrke musikuddannelsen på Rysensteen Gymnasium, hvis elever ville indgå som en aktiv del af miljøet omkring GeHør.

Musikskolen KBH logo.jpg

Københavns Kom-munes Musikskole

Københavns Kommunes Musikskole er i tæt samarbejde med Musikforeningen Vesterbro (MUVE) omkring brug af øvelokaler til øvning og undervisning. Væksthuset GeHør ville bidrage med en markant forbedring af rammerne for den undervisning af unge fra 0-25 år, der varetages Københavns Kommunes Musikskole.

Billedeskolen 02.jpg

billedeskolen i tvillingehallen

Billedskolen tilbyder fritidsundervisning på 40 hold for 600  elever i alderen 1. – klasse til 3.G/22 år og holdene er for alle. Der undervises i tegning, maleri, skulptur, tegneserie, animation og andre billedskabende udtryk. Her kan børn og unge bruge deres fantasi og skabertrang, ligesom de får mulighed for fordybelse, koncentration, eksperimenter og leg.

bottom of page